4 gyógynövény, ami segíthet leküzdeni a rákot - Lassítják a daganat növekedését és megölik a káros sejteket

Sajnos a daganatos megbetegedések manapság rengeteg embert érintenek, vagy személyesen, vagy valamilyen hozzátartozója, ismerőse által. Az orvosok által alkalmazott technikák mellett célszerű lehet egy-két természetes gyógymódot is kipróbálni: ismerd meg a 4 legjobb gyógynövényt, ami felveszi a harcot a rákos sejtekkel!

Fagyöngy

A fagyöngyöt már majdnem száz éve alkalmazzák a daganatos megbetegedések gyógyításában. Főleg immunerősítő szerként ismert, fő hatóanyagai a lektinek, a viscotoxinok és a polysaccharidok. A daganatsejteket felismerő és eltakarító sejtek, illetve egyéb immunalkotók termelődését és aktivitását is stimulálja. Elsősorban lelassítja a daganatnövekedést, meggátolja az áttétképződést, javítja az életminőséget és az élettartamot. Segíti csökkenteni a kemo- és sugárterápia mellékhatásait. Heti 2-3 alkalommal célszerű bőr alá adni injekcióval.

Fokhagyma

A fokhagyma természetes antioxidánsokat tartalmaz, emellett antibiotikus és vírusölő hatása is van. Gazdag kénben, flavonoidokban, melyek antioxidáns és gyulladásgátló hatásuknak köszönhetően védenek a sejtkárosodás ellen, és szelén is van benne, mely segít a károsodott DNS helyreállításában. Mell, bőr, prosztata, nyelőcső, gyomor, hasnyálmirigy, vastagbélrák ellen különösen hatásos a fokhagyma. A növényről kimutatták, hogy rendszeres fogyasztásának hatására a rákos sejtek elhalnak, csökkenti a szaporodásukat.

Ne felejts el kattintani!

Fotók: herbalteasonline.com

Oldalak

  • 1
  • 2