4 gyógynövény, ami segíthet leküzdeni a rákot - Lassítják a daganat növekedését és megölik a káros sejteket

Sajnos a daganatos megbetegedések manapság rengeteg embert érintenek, vagy személyesen, vagy valamilyen hozzátartozója, ismerőse által. Az orvosok által alkalmazott technikák mellett célszerű lehet egy-két természetes gyógymódot is kipróbálni: ismerd meg a 4 legjobb gyógynövényt, ami felveszi a harcot a rákos sejtekkel!

Fagyöngy

A fagyöngyöt már majdnem száz éve alkalmazzák a daganatos megbetegedések gyógyításában. Főleg immunerősítő szerként ismert, fő hatóanyagai a lektinek, a viscotoxinok és a polysaccharidok. A daganatsejteket felismerő és eltakarító sejtek, illetve egyéb immunalkotók termelődését és aktivitását is stimulálja. Elsősorban lelassítja a daganatnövekedést, meggátolja az áttétképződést, javítja az életminőséget és az élettartamot. Segíti csökkenteni a kemo- és sugárterápia mellékhatásait. Heti 2-3 alkalommal célszerű bőr alá adni injekcióval.

Fokhagyma

A fokhagyma természetes antioxidánsokat tartalmaz, emellett antibiotikus és vírusölő hatása is van. Gazdag kénben, flavonoidokban, melyek antioxidáns és gyulladásgátló hatásuknak köszönhetően védenek a sejtkárosodás ellen, és szelén is van benne, mely segít a károsodott DNS helyreállításában. Mell, bőr, prosztata, nyelőcső, gyomor, hasnyálmirigy, vastagbélrák ellen különösen hatásos a fokhagyma. A növényről kimutatták, hogy rendszeres fogyasztásának hatására a rákos sejtek elhalnak, csökkenti a szaporodásukat.

Ne felejts el kattintani!

Fotók: herbalteasonline.com

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.