Egészség

Fogtérkép: Melyik fogad romlott el? Ezzel a szerveddel lehet baj

Pillanatok alatt kiderítheted, hogy mi okozza a problémát.

Vajon melyik szerved van gyulladásban?

Az alternatív gyógymódok szerint, mint ahogyan az akupunktúrás pontokhoz, úgy a fogakhoz is társítható egy-egy szerv. Ha valamelyik fogunk elkezd romlani és nem feltétlenül a szájhigiéniával van a probléma, akkor elkezdhetünk gyanakodni, hogy vajon mi állhat ennek a hátterében. Előfordul, hogy a fogunk gyökere egyszerűen csak elhal úgy, hogy kívülről semmi sem látszik, vagyis vélhetően valamilyen belső folyamat lehet az okozója. Eláruljuk, hogy melyik fogunkhoz, melyik szerv kapcsolódik. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

A legtöbb probléma általában a bölcsességfogakkal van, hiszen vagy nem nőnek ki, vagy rosszul esetleg könnyen elromlanak. Ha a fogak nem tudják áttörni a hátsó, keményebb ínyt, akkor az alternatív gyógyászat szerint akár szív- és érrendszeri gondok is állhatnak a háttérben, esetleg krónikus szívritmuszavar.
Kattints a további képekért!

Szuper szomjoltó, ám elképesztő pozitív tulajdonságairól se feledkezzünk meg!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Egészség
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.