Vallott a fogorvos: a szakember elárulta, mi a legnagyobb hiba, amit fogmosás közben elkövethetsz

Egy fogorvos megosztotta a fogápolással kapcsolatos legfontosabb tippjeit, így tisztázódott néhány a leggyakoribb kérdések közül, például a fogmosás és fogselymezés helyes sorrendje, de kiderült a szájvíz használatának megfelelő időpontja is.

Te vajon jól csinálod?

Ha az általános egészségről van szó, az emberek többsége odafigyel szervezete állapotára: szerencsére egyre többen rendszeresen járnak különböző szűrővizsgálatokra, vagy látogatják meg háziorvosukat anélkül, hogy bármilyen panaszuk is lenne, pusztán elővigyázatosság céljából. A szájápolás és szájhigiénia azonban nem tartozik az emberek erőssége közé, ugyanis sokan még mindig nem tudják, hogyan kell megfelelően karbantartani a fogakat, ezzel megelőzve a komolyabb problémák kialakulását. Szerencsére egy fogorvos megosztotta a Mirrorral a legtutibb tippjeit, hogy segítsen azoknak az embereknek, akik szeretnék napi szájápolási rutinjukat a legmagasabb szintre emelni.

Dr. Khaled Kasem szerint a fogtisztítás első lépése a fogselymezés, amivel eltávolíthatjuk a fogak között lévő lepedék jelentős részét – ezután következik a fogmosás, amely történhet hagyományos vagy elektromos fogkefével is.
Kattints a további képekért!

Bizonyos betegségekben szenvedők különleges engedélyek nélkül, receptre kaphatják majd az orvosi marihuanát Izraelben - jelentette az izraeli parlament döntését ismertetve kedden a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.