Egészség

Ez az étrendkiegészítő segít, ha nehezen tudsz koncentrálni, ingerlékeny vagy

Munka, család, háztartás, sport, tanulás és énidő. Előfordul, hogy egyszerre sok a teendőnk, és egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk. Hogyan tartsuk meg a fókuszt?

Sokszor vagyunk fáradtak, kimerültek

A világ első számú vitamin és étrend-kiegészítő márkája, a Nutrilite™ bemutatja a Be Focused étrend-kiegészítőt, ami abban segít, hogy mindig arra összpontosítsunk, amire éppen kell.

Mind a férfiaknak, mind a nőknek számtalan feladatuk van nap, mint nap. Bár állítólag a nők egyszerre többfelé tudnak figyelni, azért valljuk be, nem egyszerű a gyerek iskolai dolgaira, a munkahelyi kihívásokra, az otthoni teendőkre koncentrálni úgy, hogy közben megpróbálunk a sportra és a hobbinkra is időt szakítani. A nap pedig mindenkinek csak 24 órából áll. Emiatt sokszor lehetünk fáradtak, kimerültek, és könnyen érezhetjük azt, hogy elveszünk a sok-sok tennivaló és határidő között.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Egészség
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...