Egészség

Valódi csodaszer a testnek ez a filléres fűszer: zsírégető és öregedésgátló tulajdonsággal is rendelkezik

Megannyi jótékony hatást gyakorol szervezetünkre ez a finom, érzéki fűszer, ami pedig a legjobb benne, hogy szinte minden háztartásban már alapból megtalálható, így megéri minél többször fogyasztani belőle.

A hihetetlen illatú és aromájú csodafűszer

A fahéjat a középkorban luxusfűszernek tartották egész Európában, mivel az arabok csak nehézkes szárazföldi útvonalakon tudták szállítani a kontinensre, ezért csak a gazdag emberek engedhették meg maguknak, hogy nagy mennyiségben vásároljanak belőle. Manapság azonban a fahéj már szinte minden konyhában megtalálható, télen pedig nélkülözhetetlen, hiszen csodás illata és íze az ünnep hangulatát varázsolja a lakásba. Nem csupán a téli szezonban érdemes azonban fogyasztani, hanem gyakorlatilag egész évben, ugyanis finom ízén és illatán kívül még a szervezetre gyakorolt pozitív hatása is igen jelentős. Galériánkban mutatjuk, melyek ezek!

A fahéj fokozza a keringést, ezáltal vért és oxigént juttatva a bőrbe, ami segít abban, hogy bőrünk tónusosabbnak, simábbnak és egyenletesebbnek tűnjön. A fűszer egy olyan összehúzó anyagot is tartalmaz, amely kisebbítheti a pórusok méretét, így tényleg egy természetes csodaszerről beszélhetünk, melynek fogyasztását mindenképp érdemes beépíteni napi rutinunkba.
Kattints a további képekért!

A puffadás igen kellemetlen állapot, és sajnos gyakran súlyos betegségek is állhatnak a hátterében, így érdemes komolyan venni a jeleket!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.