Valóságos mirákulum: ezért kellene minden áldott nap sörélesztő pelyhet enned

Manapság egyre divatosabb, főleg a vegán étrendben, hiszen kiváló "sajtszószt" lehet készíteni belőle, de van még néhány jó hírünk a sörélesztővel kapcsolatban. Íme!

Igazi csodaszer

A sörélesztő valósággal újjáéleszti a szervezetet. Fehérjetartalma könnyen hasznosul és megtalálható benne szinte az összes B-vitamin és nyomelemek. Emellett gazdag olyan különféle ásványi anyagokban, mint például a vas, a mangán, a réz, a cink, a szelén, a foszfor, a kálium, a kalcium, a króm, a jód és a magnézium. Ráadásul olyan formában, amit a szervezet azonnal hasznosítani tud, így sokkal gyorsabban épülnek be a sejtekbe, és fejtik ki a szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásukat. A vegán étrend hívei előszeretettel fogyasztják, hiszen készíthető belőle növényi "sajtszósz", ami nemcsak ízletes, hanem még a szépségünkhöz is hozzájárul, hiszen a hajunk is erőteljes növekedésnek indulhat. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

A sörélesztő szépíti a bőrt, hasznos pattanásos bőrre, erősíti a hajat és a körmöket, jó hatással van az immunrendszerre és az izmokra, csökkenti a fáradékonyságot és a hajhullást.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!