Egészség

Ezeket az ételeket tilos újramelegíteni - Rosszulléthez vezethetnek

Az egyszerű gyomorfájától a komoly rosszullétig, szinte bármit előidézhetnek.

Te szoktad őket mikrózni?

Hajlamosak vagyunk szinte mindent újramelegteni a mikróban, pedig számos olyan élelmiszer van, amit egyáltalán nem ajánlott. Egy egyszerű gyomorfájástól kezdve, komoly betegségeket, gyomorrontást, hányást, vagy éppen hasmenést is okozhat az újbóli hőkezelés. Összeszedtük azokat az ételeket, amelyeket nem szabadna ismételten bedobnod a mikróba. Íme! Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Tojás - A tojás újbóli hőkezelése során számos méreganyag szabadulhat fel, amelyek károsak a szervezetre nézve. Gomba - Igen kényes étel, amelyet nem szabad hosszabb ideig hűtőben sem tárolni, sőt még aznap érdemes elfogyasztani.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!