Egészség

Hallottál már az "első vasárnap" szabályról? Az egész életedet megváltoztathatja ez az egyszerű dolog

A teljes élet és a mentális egészség fontos összetevője, hogy a családunk és a párkapcsolatunk mellett legyenek igaz barátaink, akikre mindig számíthatunk.

Nem könnyű fenntartani a kapcsolatot

Felnőttként azonban pontosan tudjuk, hogy a barátságokat nem is annyira könnyű megtartani, hiszen mindenki éli a saját életét, tele kötelességekkel és programokkal, van, akinek már családja van és nagyon limitált az ideje, szóval ez időnként kisebb-nagyobb logisztikát igényel. Van azonban egy módszer, melyet "első vasárnap" szabálynak hívnak, ami nagyon sokban tudja támogatni felnőttkori barátságaink egészséges ápolását.

Emlékszel, amikor hazamentél a suliból, miután az egész napot a barátaiddal töltötted, és azonnal felkaptad a telefont, hogy felhívd a legjobb barátnődet, hogy pár órát együtt töltsetek? Nem számított, milyen nap volt, pontosan tudtad, hogy a barátaid mit vacsoráznak, mennyi házi feladatuk van még hátra, hogy ki mit vesz fel holnap a suliba és épp melyik srácba van halálosan belezúgva.
Kattints a további képekért!

Forrás: Purewow Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...