Úgy látod, nem élvezi az együttléteket a pasid? Ez a kínos betegség állhat a háttérben

Erről a gyakori, ám kínos szexuális működési zavarról a legtöbb férfi nem mer beszélni, ez pedig párkapcsolatuk megromlásához vezethet.

Sosem érnek a csúcsra

Létezik egy szexuális működési zavar, melynek következtében bizonyos férfiak képtelenek eljutni a csúcsra az együttlétek során, ilyenkor az ejakulációra sem kerül sor. A orvosi szaknyelv ezt a jelenséget elmaradó ejakulációnak nevezi, amely a férfiak körülbelül 8%-át érinti. Az ebben szenvedő betegek élvezik ugyan az együttléteket, ám 15-20 perc után is képtelenek elmenni, ezért sokszor a kimerülésig erőltetik magukat.

A sok maszturbáció is kiválthatja

Az orvosok megállapították, azok a férfiak sokkal hajlamosabbak erre a zavarra, akik túl sokszor nyúlnak magukhoz, de az antidepresszánsok szedése vagy a stresszes életmód is felelős lehet. A betegek az elmaradó orgazmust és ejakulációt kudarcként élik meg, így gyakran előfordul, hogy ingerültté, frusztrálttá válnak, dühüket pedig partnerükön vezetik le. Emiatt komoly párkapcsolati problémáik alakulhatnak ki. Ha arra gyanakszol, hogy a pasid ebben szenved, mindenképpen beszéld rá, hogy keressen fel egy szakembert, ők tudnak segíteni!

Kattints a cikk folytatásáért!

Fotók: bellybelly.com, nydailynews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!