Egészség

Úgy tűnik, végleg betiltják az elektromos cigarettát

Sokan úgy érzik, itt az ideje betiltani az e-cigarettát.

Már hónapok óta folyik a vita

Immáron hosszú hónapok óta folyik a vita, vajon mennyire káros is valójában az e-cigaretta. A dohánytermékek szerelmesei a mai napig élvezettel fogyasztják, és talán nincsenek is tisztában vele, hogy a legújabb kutatások szerint hasonló mértékű veszélynek teszik ki a szervezetüket, mintha hagyományos cigarettát szívnának. Sajnos a rendkívül fontos, megszívlelendő üzenet igencsak lassan jut el a fogyasztói társadalomhoz, és a többség csak lassan, fokozatosan tud és akar megválni káros szenvedélyeitől - az esetek egy döntő hányadában erre csak akkor kerül sor, amikor már igazán nagy a baj.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.