Egészség

Unod már a csirke-rizs kombót? Jobb, ha ezt az ételt fogyasztod a diétádban

Nem is gondolnád, de ez az egyszerű és olcsó finomság igazi Jolly Joker, ráadásul tápanyagokban is gazdagabb, mint a csirkemell.

Csicseri vs. csirke

Ha az egészséges életmód elkötelezett híve vagy, esetleg sokat jársz edzeni, vagy talán a fehérjében gazdag diétákra esküszöl, akkor bizony biztosan te is sokszor fogyasztod a nem túl változatos csirke-rizs kombót. Ezzel nincs is semmi baj, ám mutatnánk egy szuper alternatívát, ha már a füleden jön ki a sok hús és valami változatosabbra vágynál. Ez a szuperétel, ami már-már felülmúlja az egekig magasztalt csirkemellet, nem más, mint a csicseriborsó. Elmondjuk azt is, hogy miért! Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...