Egészség

Erre is figyelned kellene: így befolyásolja a felborult hormonháztartás az alakod

Régóta nem megy a fogyás, vagy éppen a hízás? Ez lehet a megoldás kulcsa!

Nem tudsz lefogyni?

A fogyás, valamint a hízás mind-mind összefüggésben áll a hormonháztartásunkkal, így ha huzamosabb ideje - a drasztikus diéták és kőkemény edzések ellenére - képtelen vagy megszabadulni a felesleges kilóidtól, vagy épp ellenkezőleg, nem tudsz felszedni néhány dekát, akkor a hormonok között keresendő a probléma. Ennek számos tünete lehet, amit lehet, hogy először észre sem veszel, pedig vörös zászlóként jeleznek számodra, hogy valami baj van a szervezeteddel. Íme! Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Pattanások - Ha helytelenül ápolod a bőröd, allergiás vagy, vagy esetleg éppen a menstruációs ciklusod aktuális, akkor könnyen előbújhat néhány pattanás, ám ha már az állandó társaiddá válnak, akkor hormonális problémák is állhatnak a háttérben. Súly - Ha állandóan az edzőtermekben izzadsz és - valóban - egészségesen táplálkozol, akkor könnyen lehet, hogy a pajzsmirigyed játszik a súlyoddal. Keress fel mindenképp egy szakembert, aki kivizsgálja a probléma okát.
Kattints a további képekért!

Galgóczi Ágnes, járványügyi osztályvezető azt is elmondta, kiknek nem ajánlott a védőoltás beadása.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.