Ősidők óta ez az egyik legjobb antioxidáns, mégis nagyon ritkán fogyasztjuk

Minden nap ennünk kellene ebből az olcsó finomságból.

Te szoktál ilyet enni?

Amikor kevés a friss zöldség és gyümölcs, vagy egyszerűen csak kínkeservesen tudjuk magunkba erőltetni, mert nem kívánjuk, akkor bizony nehéz megfelelő mennyiségű vitamint és antioxidánst juttatnunk a szervezetünkbe, amely elegendő ahhoz, hogy megvédjük immunrendszerünket az ártalmas kórokozóktól. Kevesen tudnak róla, de remek alternatíva lehet az ősidők óta alkalmazottt 'csíra-kúra', amit frissen is fogyaszthatunk egyenesen a csíráztatóból. Elmondjuk, hogy miért érdemes ezekkel feldobni a szendvicseidet és a főfogásaidat. Lapozd fel galériánkat!

A csíráknak nagyon magas az antioxidáns-, eznzim-, illetve vitamin- és rosttartalma, így mindenképp érdemes beiktatnunk a napi menübe. Számtalan formában fogyaszthatjuk, hiszen ízletes lehet szendvicsfeltétként, turmixban, húsételekhez, de akár köretként is jól funkcionál.
Kattints a további képekért!

Elkaphatjuk a koronavírust úszás közben? A klór elpusztítja a COVID-19-et? A britek és az amerikaiak is utánanéztek a dolognak, hasonló eredményre jutottak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak