Egészség

30 kilóra fogyott a lány, megrázó képeket tett közzé magáról

Már az iskolába sem engedték vissza.

Alig evett

Sokáig abban sem vot biztos, hogy túléli az adott napot - mesélte a 20 éves Sarah Rav, aki anorexiájának köszönhetően harminc kilóra fogyott. A lány élete teljesen tönkrement, iskolájából kitiltották és folyamatosan azt érezte, meg fog halni. Mégsem állt le az őrült diétával, betegsége csúcspontján volt, hogy csak 300-400 kalóriát evett egy nap.

"Ebédre egy proteinszeletet ettem light kólával, vacsorára pedig csakis zöldséget alacsony kalóriatartalmú öntettel. Utáltam, folyamatosan éhes voltam" - mondta. Az edzéseit is nagyon komolyan vette, minden reggel fél háromkor (!) ébredt, hogy futni mehessen, majd esténként másfél órás súlyzózással zárta a napot.

Lapozz!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Egészség
Fashion&Beauty
Egészség
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek manapság mindenütt jelen vannak, és gyakran ezek jelentik a legolcsóbb bevásárlási lehetőségeket. De belegondoltál már valaha, hogy vajon milyen hatással lehetnek a...
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.