Egészség

Jön a lazítás Angliában, hamarosan újra kinyithatnak az iskolák

Márciusban elkezdik feloldani a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat a szigetországban.

Többlépcsős nyitás

Március 8-án veszi kezdetét a koronavírus miatti korlátozások enyhítése Angliában. A hírt Boris Johnson brit miniszterelnök jelentette be. Az enyhülés legelső lépéseként a diákok - akik év eleje óta kénytelenek voltak a digitális oktatásra szorítkozni - visszaülhetnek az iskolapadba. Johnson délután tájékoztatja a londoni alsóházat a korlátozások feloldásának tervezett menetrendjéről, majd este sajtótájékoztatót tart. A brit kormányfő hangsúlyozta: óvatos, többlépcsős nyitási tervet dolgoztak ki, ugyanakkor elengedhetetlenül fontosnak tartják, hogy az emberek biztonságos körülmények között végre viszontláthassák szeretteiket. A kormány megalkotott egy négypontos kritériumrendszert is, s valamennyi elemnek teljesülnie kell majd ahhoz, hogy biztonságosan és zökkenőmentesen hajthassák végre a nyitási tervet.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!