5 szuper tipp menstruáció panaszokra

Vannak olyan szerencsés hölgyek, akiknek meg sem kottyan a havi vérzés, de legtöbben már előre aggódunk az "olyan napok miatt", amikor nehezen megy minden. 5 sikeres, örökmozgó nőt faggatunk, hogy mivel enyhítik a problémás napokat.

Mozdulj!

"Bármilyen furcsán is hangzik, én a tornára esküszöm. Első alkalommal az vitt le az edzőterembe, hogy az elviselhetetlen hasgörcsömről szerettem volna elterelni a figyelmem egy kis sportolással. Nagyjából 15 perc elteltével a fájdalmaim enyhültek és jobb lett a közérzetem. A testmozgás ugyanis segít, hogy a vér könnyebben és gyorsabban távozzon a szervezetből, hiszen fokozza a keringést és azon túl, hogy oldja a feszültséget, a torna serkenti az anyagcserét és csökkenti a vízvisszatartást. Egy szóval: segít megtisztulni." - Nóra (marketing manager, 32)

Vitaminbomba

"Én a vitaminokra szavazok, ha menstruációs panaszok kerülnek szóba. Kutatások bizonyítják, hogy azok a nők, akik rendszeresen szednek vitaminokat – főleg E és C vitamint – kevésbé szenvednek alhasi görcsöktől, de néhány kalcium, kálium vagy magnézium tabletta is csodákat tud művelni. A legjobb, ha az ember lánya multivitaminokat használ: segít a görcsök leküzdésében, sőt kisimítja a bőrt és hajhullás ellen is kiváló." - Márti (gyógyszertári asszisztens, 28)

Teadélután

"Cickafark, cickafark, cickafark! Talán túlzásnak hangzik, de velem csodákat tett ez a tea – stresszoldó, emésztést könnyítő és görcsoldó hatása vetekszik sok gyógyszertári készítményével. A lényeg, hogy a filtert forró vízzel kell leönteni, majd 15 perc után egy szuszra meginni. Egy tipp azoknak, akik nem rajonganak a cickafark tea ízvilágáért: próbáljátok ki a Libapimpót vagy a kakukkfüvet!" - Zsuzsanna (cukrász, 37) Egy finom tea ellazít és felmelegíti a testet

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!