Felkavaró előtte-utána fotók mutatják meg, hogyan változik a külsőd, ha nem iszol több alkoholt

Ha egy alkoholista úgy dönt, hogy lemond az italról, a fizikai átváltozás egyszerűen hihetetlen. Nézd meg ezeket a motiváló előtte-utána fotókat: olyan emberek szerepelnek rajtuk, akik nagyon mély gödörben voltak, de már több hónapja józanok. Olvass tovább!

Alkoholistaként és józanul

Az, hogy az alkohol káros a szervezetünkre, senki számára sem újdonság. Tönkremehet a máj, a szív és az érrendszer, a gyomor, megnövekedhet a testsúly, depresszió, álmatlanság alakulhat ki, és még sorolhatnánk a negatív hatásokat. Hangsúlyozzuk, ezektől a betegségektől nem akkor kell rettegned, ha néha-néha megiszol egy pohár bort, hanem akkor, ha rendszeresen, nagy mennyiségű alkoholt fogyasztasz.

A cikkünkben szereplő emberek alkoholisták voltak, ám úgy döntöttek, "leteszik az italt", hogy új életet kezdhessenek. A BoredPanda, hogy minél jobban szemléltesse a változást és minél jobban felnyissa a szemünket, közölt róluk egy előtte-utána fotómontázst: ilyenek voltak életük sötét korszakában, és ilyenek most, hogy megszabadultak a káros szenvedélytől. Jár a tisztelet nekik, nem mindennapi, amit véghez vittek. Inspiráció lehet mindenkinek!

7 hónapja józan

1 éve józan

6 hónapja józan

1,5 éve józan

Klikk tovább a folytatásért!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak