Christmas

Karácsonyi ötletbörze - íme a legpazarabb ajándékok a fa alá!

Igen, tudjuk. Itt az év azon napja, amit az ember vagy nagyon imád, vagy ki sem állhatja. Légy Te a karácsony egyik angyala, vagy épp ellenkezőleg a morgó Grincs, nincs mit tenni a legközelebbi szeretteidet illik meglepni valamivel.

Az utalvány jó ötlet, de találhatunk még szebb meglepetéseket is

Minden évben valami igazán kreatív ötlettel előrukkolni szinte lehetetlen, ezért ilyenkor győzedelmeskednek a hasznos ajándékok, amikről tudjuk, hogy a megajándékozott szereti és fel tudja őket használni. Női ismerőseinknél telitalálat lehet egy, a kedvenc márkájuk által összeállított kozmetikai ajándékszett nőknek. Azonban férfi szeretteinknél is jó választás lehet egy ajándékcsomag. Ezek a csomagok legtöbbször egy-egy márka legnépszerűbb termékeit tartalmazzák, vagy egy kollekciót. Így biztosak lehetünk benne, hogy az ajándékunk felhasználásra kerül.

Az ajándékok vásárlásakor fontos tényező, mekkora összeget szeretnénk elkölteni. Ez alapján már elég jól megszűrhetjük a választékot. Ha pedig egész évben szemfülesek voltunk és odafigyeltünk másokra, talán eszünkbe jut, mi az, amire szüksége van. A teljesen tanácstalanoknak - nincs mit tenniük - válasszanak ajándékkártyát, így a megajándékozott azt választhat, amit csak szeretne.

Azonban még mielőtt megrendelnéd az utalványt nézzünk meg pár ajándéktippet!

Egy megnyerő parfüm mindig jó választás. Bár nehéz eltalálni valaki kedvenc illatát vannak olyan örökzöld illatok, amiket mindenki szeret. Nézzünk egy ilyet a férfiaknak. Az Armani Acqua di Giò Profumo aminek fejillatát édeskés bergamott és tengeri akkordokat alkotják. Ezek adják az alap férfias illatot, amit olyan fűszerek egészítenek ki mint a rozmaring és a zsálya. Az intenzív élményt végül a pacsuli és a tömjén teszik teljessé.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Christmas
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.