Christmas

A Nánási család idén Tóth Verával és DR BRS-sel fűszerezte meg a karácsonyt: Szívmelengető ünnepi dalra ropja Ördög Nóra is

Három nap híján már csak három hét, és itt a karácsony, a Nánási család pedig idén is nagyot alkotott.

Mikulás ajándék

A Nánási család, a Tóth Vera vagy a DR BRS rajongóknak nem akármilyen ajándékot hozott a Mikulás, ugyanis december 6-án debütált a Nánásiék YoutTube csatornán Tóth Vera Hógömb című karácsonyi dala, melyben DR BRS-sel kollaborált. A klipben felhőtlen a karácsonyi vidámság, a Nánási család önfeledten táncol a dalra, míg Tóth Vera kiereszti a hangját, DR BRS pedig a tőle megszokott stílusban elrappeli az ő részét.

Ördög Nóra és családja nem először nyúl hozzá karácsonyi dalhoz, hiszen a korábbi években szerepeltek már Wolf Kati és Kocsis Tibor Itthon a legesleg (Türüptürüp song), Koszi Janka és Takács Nikolas Legyünk ma csak úgy, Tóth Andi és Lóci Játszik Nekem a Karácsony, valamint Vastag Tamás Nem adjuk a Karácsonyt című műveinek videoklipjében is. A kollaborációk soráról egy Instagram-posztban emlékezett meg a Nánási család.

Forrás: via Fotó: Instagram

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Christmas
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...