Christmas

Interneten rendelt karácsonyfát, majdnem elájult, amikor kibontotta a csomagolást, és meglátta, mit kapott

Ha karácsony, akkor internetes vásárlás: egyre gyakrabban rendeljük meg online az ünnephez szükséges kellékeket-ajándékokat, hogy elkerüljük a hosszas sorban állást. Most következő történetünk is bizonyítja, hogy ez azért nem mindig nyerő ötlet.

Egy nagyszerűnek tűnő akcióra akartak lecsapni

Ha karácsony, akkor internetes vásárlás: a jeles ünnep közeledtével egyre gyakrabban rendeljük meg online az ajándékokat, hogy ezáltal elkerüljük a hosszas sorban állást. Praktikus ötletnek tűnik, azonban sokan még mindig nincsenek tisztában vele, hogy egy internetről rendelt termék óriási lutri lehet. Ha a futár házhoz szállítja, kicsomagoljuk és ráébredünk, hogy mégsem egészen olyan minőségű, mint amilyenre számítottunk, természetesen jön az ilyenkor szokásos bosszankodás. És az ilyesmi karácsony környékén még idegesítőbb és kínosabb, mint az esztendő más időszakában.

Mindezt a saját bőrén tapasztalta meg az a brit férfi, aki a lakótársával közösen rendelt karácsonyfát az internetről. A Mirror beszámolója szerint a két úriember egy kihagyhatatlannak tűnő akcióra akart lecsapni, ezért döntöttek úgy, hogy online vásárolják meg a fát. Csakhogy óriási meglepetés érte őket, amikor a futár kiszállította a küldeményt, gyorsan kicsomagolták, és végre megtudták, mire is költötték el a pénzüket.

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal jön a sztori csattanója!

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Sztárok
Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.