Christmas

Megtalálod a bárányt a Mikulások között? 140-es IQ alatt még senkinek sem jött össze

Fantasztikus Mikulás-napi képjátékkal ünnepeljük december 6-át: ne maradj le róla!

Télapók gyűrűjében

Elérkezett december hatodika, az év utolsó hónapjának egyik legjobban várt dátuma, mely a legkisebbek és a nagyobbacskák számára egyaránt az ajándékozásról, a kedves, önzetlen gesztusokról szól. A Mikulás-nap azonban egyúttal a felnőttek ünnepe is, és mi bizony rájuk is gondoltunk! Igaz, ami igaz, szaloncukrot és más nyalánkságokat ugyan nem ajánlhatunk fel nekik, de egy csodamód izgalmas és tanulságos képrejtvényt igen! Készen állsz egy fantasztikusan szórakoztató Mikulás-napi fejtörőre? Akkor ne is húzzuk tovább az időt, vágjunk bele gyorsan! Aktuális ábránkon - amit ide kattintva tudsz megtekinteni nagyobb méretben, illetve kifogástalan képminőségben - rengeteg Télapót láthatsz, csakhogy elbújt közöttük egy aprócska bárány is. Meg tudod találni egyedül, bárminemű segítség nélkül, mindösszesen néhány perc alatt? Ne feledd: semmi értelme kapkodnod, légy inkább türelmes, próbáld meg hideg fejjel, "favágó-módszerrel" felderíteni a kép összes fontos szegletét-részletét, és ha úgy érzed, már kezedben a megoldás, akkor csak egy kattintásnyira vagy a végső győzelemtől.

Ebben az esetben lapozz a második oldalra, felfedjük a helyes megfejtést!

Oldalak

Christmas
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...