Még nem szerezted be az ajándékokat? Mutatjuk a helyet, ahol mindent megtalálsz!

Az ünnepi időszakban szinte minden az ajándékok körül forog, így nem csoda, ha boltról-boltra járunk a legjobb meglepetések felkutatásáért. Mi azonban már rég megtaláltuk azt a helyet, ahol minden gyorsan és egyszerűen beszerezhető, ráadásul külön öröm, hogy kedvenc üzletünk az adventi időszakban már vasárnap is nyitva tart! De hogy mégis milyen kincsekre lelhetünk idén, arról Vizsolyi Dánielt, az Árkád Budapest igazgatóját kérdeztük.

Az ünnepek előtti hetek mindig nagyon mozgalmasak, Ti ebből mit tapasztaltok?

Szerencsére nagyon is sokat, hiszen rengetegen választanak minket a karácsonyi ajándékok beszerzésének helyszínéül. Az a tapasztalatunk, hogy mindenki a legjobbat szeretné megtalálni, viszont a nagy rohanásban sokszor nem is tudjuk, hogy mit is keresünk igazán. Éppen ezért idén sokan választanak ajándékot például az Árkád Giftbookjából, ami több, mint ezer ajándékötletet rejt, ezzel is segítve a látogatókat abban, hogy a vásárláson kívül az ünnepre is maradjon idő.

A karácsonyi címlapon Kulcsár Edinát láthatjuk. Miért pont Ő?

A szeptemberi Giftbook borítóján Sarka Kata szerepelt, akivel nagyon szerettünk együtt dolgozni, az idén pedig ő mutatta be nekünk Edinát, akivel szintén első látásra megvolt a szimpátia. Szinte rögtön tudtuk, hogy az idei Giftbookon őt szeretnénk látni, hiszen az egész személyisége, a kedvessége, valahogy a karácsony hangulatát sugallja, és mi is ezt szerettük volna átadni vele a vásárlóinknak.

Neked van esetleg kedvenced a Giftbookból?

Persze! Nagyon szép kabátjaink és pulóvereink vannak például a téli időszakra, az egyik nagy kedvencem pont egy ilyen szuper Helly Hansen darab. Ezen kívül egy új Macbooknak is tudnék örülni, de hogy el ne felejtsem, természetesen a feleségemnek is kinéztem már egy szép garbót a Van Graafban.

Pénzügyileg mennyire megterhelő az adventi időszak a vásárlóknak?

Nyilván ilyenkor mindenki egy kicsit többet költ a szeretteire, mint az év más időszakában, de e téren is igyekszünk segíteni a váráslóinknak. Az idei évben például minden Elle, Marie Claire és Cosmopolitan magazinban egy VIP kártyát helyeztünk el, amivel számos üzletben akár 30% kedvezménnyel vásárolhatunk. Az újságban található kártyával mindössze regisztrálnunk kell magunkat (névvel és e-mail címmel) az információs pultnál, ezután pedig már a végleges plasztikkártyával vághatunk neki az üzleteknek.

Mintha minden a vevőkért lenne...

Természetesen igyekszünk mindenkinek a kedvében járni. Tavaly karácsonykor indítottuk el pélául először az Árkád Angels Service programot, ami gyakorlatilag abból állt, hogy az ünnepi időszakban az áruházban 20 lobbyboy segítette a vásárlók csomagjait cipelni üzletről-üzletre, vagy akár a parkoló autókig. Ezzel a szolgáltatással tavaly is több ezer látogatónknak könnyítettük meg a karácsonyi nagybevásárlást, hiszen a hölgyek, és az idősebb korosztály is szívesen vették igénybe a lobbyboyok segítségét, így ezt az újítást idén is megtartottuk.

Ezen felül pedig az Árkád angyalkái idén is a látogatóink segítségére lesznek attól a kérdéstől kezdve, hogy melyik üzlet hol található egészen addig, hogy kinek, mit, és pontosan hol érdemes megvásárolnunk. Mivel a legtöbben igencsak tanácstalanul kezdünk neki az ajándékok felkutatásának, az angyalkáknak elmondhatjuk, hogy gyermeknek vagy felnőttnek, férfinak vagy hölgynek keresünk ajándékot, de még azt is, hogy mekkora keretösszegben gondolkozunk. Az angyalkák egy tablet segítségével pedig mindezekre az információkra már könnyedén rászűrhetnek, így az egyes üzletek konkrét termékei közül már csak ki kell választanunk a legmegfelelőbbet.

Gondolom örültök a vasárnapi nyitvatartásnak...

Nyilvánvalóan, de őszintén meg kell mondjam, annak ellenére, hogy a tövényi előírások óta zárva voltunk vasárnaponként, mégis nőtt az Árkád látogatóinak száma a tavalyi évhez képest, amit természetesen különböző szolgáltatásokkal igyekszünk is meghálálni a vásárlóinknak. Így például az első két óra parkolás nálunk teljesen díjtalan, és folyamatosan erősítjük a bérlői mixünket is.

Idén karácsonyra is időzítettetek néhány boltnyitást?

Időzíteni ezeket nem nagyon lehet, de szerencsére igen sok és változatos üzlet jön hozzánk folyamatosan. A közelmúltban nyitott újra például a Style Interio, de teljesen új üzletként üdvözölhettük az Oviesse-t, a Benettont a Model Centrumot és Müllert is, ahol szintén szuper karácsonyi ajándékokra bukkanhatunk.

Ha még Te is a karácsonyi nagybevásárlás előtt álssz, akkor nézz körül az Árkád weboldalán, ahol számos szuper ajándék közül választhatsz!

Leadfotó: theoaktreelodge.com

Oldalak