Ezek a leggyönyörűbb karácsonyi vásárok itthon - Magyarország idén is kitett magáért!

Azt már megmutattam, hogy a 2016-os európai toplistára melyik városok karácsonyi vásárai kerültek fel, most pedig következzen Magyarország! Ugyanis itthon is gyönyörűbbnél gyönyörűbb adventi vásárok várnak minket, amik mind annyira csodásak, hogy én alig tudnám eldönteni, melyik a legszebb!

Pécs

Pécsett november végén kezdődött az adventi sürgés-forgás, sőt már a Mikulás házát is megnézhetjük a fényfestéssel és az épületvetítésekkel. A Széchenyi téren folyamatosan koncertek szórakoztatják az oda látogatókat, a hétvégék pedig a gyerekeknek kedveznek: állatsimogató és játszóház várja őket.

Szeged

A szegedi Dóm téren sem marad el az adventi varázs, hiszen a kézművesek sátrai mellett egy hatalmas bábszínház is helyet kap. Emellett persze zenei és színházi előadások, koncertek, isteni finomságok és égő máglyák is hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz.

Kecskemét

A Kecskeméti Téli fesztivál is megnyitotta kapuit november 27-én, ahol a mennyei forralt bor és puncs illata, valamint a lenyűgöző fények mellett ételkülönlegességek és mulatságok várják az érdeklődőket, de persze a város karácsonyfáját is felállították idén is. A vidám hangulat pedig egyszerűen magával ragad mindenkit!

Fotók: infovilag.hu, szegedvaros.hu, hotelkecskemet.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!