Christmas

3000 óra alatt készült el, majdnem 13 millió forintba kerül: íme a világ legdrágább csúnya karácsonyi pulcsija

Egy művész több mint 3000 munkaórát áldozott egy Swarovski kristályokkal díszitett ünnepi pulóver elkészítésére – most abban reménykedik, hogy a darab eladásával segíthet a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnak (NHS), hiszen a pénz egy részét a szervezetnek adományozza majd.

A ronda karácsonyi pulcsik szezonja

Mindjárt itt a karácsony, az ünnepekkor pedig két csoportra bonthatjuk az embereket öltözködés szempontjából: vannak, akik ilyenkor nagyon kitesznek magukért, és a legszebb, legelőkelőbb szerelésükben feszítenek a fa alatt, mások azonban lazára veszik a figurát, és inkább valami kényelmesbe bújnak, például egy „csúnya” karácsonyi pulcsiba, amiből ma már millió féle megtalálható az üzletek polcain. Ezek azok a darabok, amik tipikusan valami karácsonyi motívummal vannak ellátva, és inkább viccesek, mintsem csinosak, de tény, hogy árasztják magukból az ünnepi hangulatot. Vannak olyan példányok, amiknek bizony megkérik az árát, de arra minden bizonnyal te sem számítottál, hogy több milliót is elkérhetnek érte. Igen, jól olvasod, ha egy nagyon különleges új karácsonyi pulcsira vágysz, akár a világ legdrágább ünnepi darabja is a tiéd lehet, de ahhoz mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod, ugyanis majdnem 13 millió forintba kerül. Kíváncsi vagy, hogy néz ki? Lapozz, mutatjuk!

Lapozz a fotóért!

Oldalak

Christmas
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.