Ezt árulja el rólad a kedvenc karácsonyi filmed - Meg fogsz lepődni, mennyire igaz!

Mindenkinek van kedvenc karácsonyi mozija, amit az ünnepek alatt legalább egyszer minden évben újra és újra megnéz. Ez az imádott film pedig – bár biztosan nem gondoltuk volna – rengeteg mindent elmond rólunk. És, hogy mit is pontosan? Olvass tovább, és kiderül! Ránk nagyon igaz volt a leírás!

Mi a manó?

Ha már vagy ezerszer láttad ezt a vígjátékot, de még mindig nem tudod megunni, annyira szereted, akkor nagyon vidám személyiség vagy, és imádod a karácsonyt. Lélekben még mindig igazi gyerek vagy, és bármiben képes vagy megtalálni a varázslatot. Az is lehet, hogy rajongsz a kézzel készített ajándékokért és díszekért, és egyáltalán nem tudod megérteni, ha valaki nincs annyira oda az ünnepekért, mint te.

A Grincs

Úgy érzed, mindenki túlzásba viszi a karácsonyi lázat, és a gyerekek ünnepi éneklésétől, na meg a karácsonyi reklámoktól teljesen kikészülsz. Ha rajtad múlna, inkább visszavonulnál a szobádba olvasgatni, csak ne kelljen karácsonyfát díszíteni. Alapvetően is olyan ember vagy, aki nem szereti túlságosan a nagy társaságot, kevesebb barátod van, akikkel viszont nagyon szoros kapcsolatban vagy.

Igazából szerelem

Igazi romantikus lélek vagy, szereted az ünnepeket, de neked akkor igazi a karácsony, ha nemcsak a családoddal, hanem a szerelmeddel is töltheted. Fontos számodra a meghittség és az ünnepi hangulat, ugyanakkor a vidámság is. Na és persze, a filmekben is nagyon jó ízlésed van, nem vagy oda a hagyományos történetekért, de a túl modern mozikat sem, inkább az arany középútnál maradsz.

A Reszkessetek betörők, a Karácsonyi vakáció vagy Az élet csodaszép a kedvenced? Akkor lapozz tovább!

Fotók: teenvogue.com, tenyearsago.wordpress.com, theindependent.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!