Christmas

Fontos határidő közeleg: eddig mindenkinek postára kell adnia a karácsonyi csomagjait

A Magyar Posta arra kéri ügyfeleit, hogy időben adják postára karácsonyi csomagjaikat - hiszen csak így garantált, hogy azok az ünnepig biztonsággal megérkezzenek a címzetthez.

Jelentősen nőtt az online rendelt küldemények száma

A Magyar Posta arra kéri az ügyfeleit, hogy csomagjaikat legkésőbb december 20-ig adják postára, hogy azok biztonsággal megérkezzenek a címzetthez karácsonyig - írja az MTI.

A Magyar Posta csütörtöki közleményben kiemelte, az elmúlt hetekben jelentősen nőtt az online rendelt küldemények száma, a társaság arra számít, hogy karácsonyig tovább nő majd a csomagforgalom a logisztikai depókban.

Az automatizált csomagfeldolgozás jelentősen segíti a karácsonyi csúcsszezont. Az idén hat vidéki csomaglogisztikai üzemben, Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Kecskemét és Szolnok, bővült a Magyar Posta eszközparkja automatizált csomagfeldolgozó rendszerekkel, amely így már összesen 9 depóban elérhető, és 2023-ban további 8 vidéki városban lesz automatizált rendszer.

A közleményben arról is szót ejtenek, hogy a Magyar Posta az MPL+ csomaglogisztika modernizációs és infrastruktúra fejlesztési program részeként 2019 és 2023 között több mint 50 milliárd forintból újítja meg a postai logisztikai infrastruktúrát, automatizálja a működést informatikai megoldások beépítésével.

Fotó: 123rf

Idén is sok hazai hírességnek volt oka az örömre, hiszen többeknél járt a gólya és szinte minden hónapban született egy édes sztárcsemete.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!