Christmas

Adni Öröm! Adományod mellé most szívből jövő üzenetet is küldhetsz a rászorulóknak

Légy részese a karácsonyi adománygyűjtésnek, és a felajánlott tartós élelmiszer mellett a rászorulóknak küldött jókívánságoddal is boldogabbá teheted az ünnepüket! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország idén 26. alkalommal rendezi meg az Adni Öröm! adománygyűjtő akciót.

Ajándékcsomag a rászorulóknak

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat több ezer önkéntese települ ki 2022. december 15. és 20. között a kijelölt SPAR és az INTERSPAR üzletekbe, ahol a személyes felajánlásokat fogadják. Az elmúlt években több tízezren segítették a rászorulókat, a több száz tonna, összegyűlt élelmiszerből pedig ajándékcsomagokat állítottak össze a szeretetszolgálat munkatársai, melyet eljuttattak a nélkülözőknek. A kampány idén két lépcsőben valósul meg, december 1-20. között adománykártya, december 15-20. között pedig tartós élelmiszerek megvásárlásával tehetik szebbé a rászoruló családok ünnepét az adományozók.

Szinte látjuk magunk előtt a megajándékozott arcát

A SPAR Magyarország felkérésére készült idei kutatás szerint a megkérdezettek 43%-a vallja, hogy adományozás során szinte látja maga előtt azoknak az arcát, akiknek segít ezzel, s előnyben részesítik a személyesebb segítségnyújtást. Mind a tapasztalok, mind a kutatás szerint az embereknek fontos a személyesség, amikor ajándékoznak, ezért is települ ki a Magyar Máltai Szeretetszolgálat évről-évre több ezer önkéntesével a SPAR üzleteibe, hogy még sikeresebbé tegye a karácsonyi Adni Öröm! gyűjtést.

Adni Öröm! adománygyűjtés SPAR

Adománykártyák megvásárlásával is segíthetsz

2022. december 1. és 20. között érhetőek el az Adni Öröm! adománykártyák a részt vevő SPAR és INTERSPAR üzletekben, illetve a SPAR Online shop-ban. Az 1000, 3000, 5000, illetve 10000 forint értékű adománykártyákkal jelképesen megvásárolt élelmiszer-csomagokat valódi tartós élelmiszerekre váltja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a többi tárgyi adománnyal együtt juttatja el a rászoruló családok számára.

Óriás képeslap, adventi üzenettel

December 15. és 20. között pedig személyes adományokkal is segíthetik a gyűjtőakciót az áruházlánc vásárlói. Az adományozók a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban adhatják le a rászorulóknak szánt tartós élelmiszereket, melyeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei várnak a gyűjtőpontoknál.

A személyes gyűjtési időszak alatt a Batthyány téri SPAR szupermarketben egy óriás képeslapra írhatják fel szívből jövő üzeneteiket a vásárlók, ezen kívül online is küldhetnek üzenetet nélkülöző embertársaiknak. A 26. Adni Öröm! adománygyűjtő akcióban résztvevő SPAR és INTERSPAR áruházak listája megtalálható a www.adniorom.hu weboldalon, online adománykártyákkal pedig az ezen a linken is lehet támogatni a jó ügyet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Christmas
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, azt mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.
Lifestyle
Elég sokan kiábrándultak már a Tinder randizós applikációból, így a cég mindig igyekszik néhány újdonságot bevetni.