Christmas

Adni Öröm! Adományod mellé most szívből jövő üzenetet is küldhetsz a rászorulóknak

Légy részese a karácsonyi adománygyűjtésnek, és a felajánlott tartós élelmiszer mellett a rászorulóknak küldött jókívánságoddal is boldogabbá teheted az ünnepüket! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország idén 26. alkalommal rendezi meg az Adni Öröm! adománygyűjtő akciót.

Ajándékcsomag a rászorulóknak

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat több ezer önkéntese települ ki 2022. december 15. és 20. között a kijelölt SPAR és az INTERSPAR üzletekbe, ahol a személyes felajánlásokat fogadják. Az elmúlt években több tízezren segítették a rászorulókat, a több száz tonna, összegyűlt élelmiszerből pedig ajándékcsomagokat állítottak össze a szeretetszolgálat munkatársai, melyet eljuttattak a nélkülözőknek. A kampány idén két lépcsőben valósul meg, december 1-20. között adománykártya, december 15-20. között pedig tartós élelmiszerek megvásárlásával tehetik szebbé a rászoruló családok ünnepét az adományozók.

Szinte látjuk magunk előtt a megajándékozott arcát

A SPAR Magyarország felkérésére készült idei kutatás szerint a megkérdezettek 43%-a vallja, hogy adományozás során szinte látja maga előtt azoknak az arcát, akiknek segít ezzel, s előnyben részesítik a személyesebb segítségnyújtást. Mind a tapasztalok, mind a kutatás szerint az embereknek fontos a személyesség, amikor ajándékoznak, ezért is települ ki a Magyar Máltai Szeretetszolgálat évről-évre több ezer önkéntesével a SPAR üzleteibe, hogy még sikeresebbé tegye a karácsonyi Adni Öröm! gyűjtést.

Adni Öröm! adománygyűjtés SPAR

Adománykártyák megvásárlásával is segíthetsz

2022. december 1. és 20. között érhetőek el az Adni Öröm! adománykártyák a részt vevő SPAR és INTERSPAR üzletekben, illetve a SPAR Online shop-ban. Az 1000, 3000, 5000, illetve 10000 forint értékű adománykártyákkal jelképesen megvásárolt élelmiszer-csomagokat valódi tartós élelmiszerekre váltja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a többi tárgyi adománnyal együtt juttatja el a rászoruló családok számára.

Óriás képeslap, adventi üzenettel

December 15. és 20. között pedig személyes adományokkal is segíthetik a gyűjtőakciót az áruházlánc vásárlói. Az adományozók a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban adhatják le a rászorulóknak szánt tartós élelmiszereket, melyeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei várnak a gyűjtőpontoknál.

A személyes gyűjtési időszak alatt a Batthyány téri SPAR szupermarketben egy óriás képeslapra írhatják fel szívből jövő üzeneteiket a vásárlók, ezen kívül online is küldhetnek üzenetet nélkülöző embertársaiknak. A 26. Adni Öröm! adománygyűjtő akcióban résztvevő SPAR és INTERSPAR áruházak listája megtalálható a www.adniorom.hu weboldalon, online adománykártyákkal pedig az ezen a linken is lehet támogatni a jó ügyet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!