Karácsony a hálószobában - Így lepd meg a párodat

Szeretnéd meglepni a barátodat valami igazán különleges ajándékkal? Azt akarod, hogy leessen az álla a csodálkozástól? Tippjeinkkel igazán emlékezetessé teheted az idei Karácsonyt!

Öltözz be!
Először is találjuk ki pontosan, mivel szeretnénk elkápráztatni a partnerünket. Egy szexi jelmeznek biztosan nem fog tudni ellenállni. Válasszunk valami karácsonyi témájú szettet. Ha a pasink szeret domináns szerepben lenni, akkor legyünk kedves, ártatlan angyalkák. Hogyha viszont azt élvezi, ha mi vagyunk a kezdeményezőbbek, akkor remek lehet egy ördög-szerelés. Ha már Karácsony, öltözhetünk szexi Mikulás-lánynak, vagy manónak. Ezeken kívül persze bármi más bőrbe is bújhatunk, a lényeg, hogy valami olyan legyen, amit párunk értékel majd, és elnyerjük vele a kívánt hatást. Internetről nagyon praktikusan, kényelmesen rendelhetünk jelmezeket, kiegészítőket, és sok más egyebet is. Ha kiválasztottuk a megfelelőt, jöhet a többi!

Előkészületek
Mindenképpen tartsunk egy „főpróbát”. Próbáljuk fel a ruhát, hogy jól áll-e, nem kell-e esetleg átalakítani rajta valamit. Bár ezek a jelmezek nem elsősorban a kényelemről szólnak, érdemes úgy alakítani őket, hogy jól érezzük benne magunkat, hiszen, ha feszélyez minket, és zavarban leszünk, nem lesz olyan jó a meglepetés. Az is nagyon lényeges, hogy mennyire tudunk benne mozogni, járni, ülni, satöbbi. Ha megvagyunk a ruhával, akkor már csak a „programot” kell kitaláljuk. Nyilván bizonyos részei az estének úgyis maguktól alakulnak majd, de nem árt, ha eltervezzük, mit hogyan akarunk addig kivitelezni.

Az ajándékozás
Az estét indítsuk egy közös vacsival, amit akár elkészíthetünk mi magunk, vagy rendelhetünk is valamit. Ezután kérjünk néhány perc türelmet, és vegyük fel a jelmezt. Ha még nagyobb izgalmat szeretnénk, először bújjunk össze kicsit a kanapén szerelmünkkel, és mikor már alakul a hangulat, szóljunk neki, hogy van egy kis meglepetésünk. Ekkor kössük be a szemét valamilyen sállal, és hagyjuk magára néhány percre. Az izgalomtól, és az előzetes csókoktól, simogatásoktól, majd meg fog őrülni, főleg, ha meghallja a magas sarkú kopogásának hangját. Ha kész vagyunk, gyújtsunk hangulatvilágítást, tegyünk fel valami kellemes zenét, és szépen lassan vegyük le róla a szemkötőt. Amikor meglát majd, garantáltan tetszeni fogunk neki. Ha még egy kis pluszt akarunk, ültessük le egy székre, és táncoljunk neki. Ettől tutira teljesen bezsong majd!

Oldalak