Jótékonykodás Karácsonykor - Így segíthetsz másokon!

Ahogy a mondás is tartja: „Jobb adni, mint kapni!”. Az ünnepek közeledtével még inkább oda kell figyelnünk azokra, akiknek segítségre van szükségük. Most néhány olyan helyet ajánlunk, ahol igencsak elkél a támogatás.

1. Noé Állatotthon Alapítvány
Az állatok nagyon kiszolgáltatott, szeretetre éhes lények. Mégis, sokan utcára teszik egykori kedvencüket. Rengeteg elhagyott, utcára tett, elkóborolt kutyát és macskát befogadott már a Noé, emellett pedig sok másféle állat otthonát is jelenti. A gazdira váró kutyák, macskák és egyéb kisállatok pedig természetesen elsősorban szerető családra vágynak. Nap, mint nap kerülnek be újabb állatok, akiknek semmi másra nincs szükségük, mint valakire, aki befogadja őket, és gondoskodik róluk. Ha nem tudtok örökbe fogadni közülük, akkor is van lehetőség a támogatásra. A Noé szívesen fogad mindenfajta adományt, főként állatoknak való élelmiszert, gyógyszereket és tisztítószereket. Emellett természetesen anyagi segítségre is szükségük van. Ehhez tudtok most hozzájárulni, ha megvásároltok tőlük egy 2013-as asztali naptárat, 1500 forintért, amin az otthon lakóinak fotói vannak.

További információ: noeallatotthon.hu

2. Cipősdoboz akció
A Baptista Szeretetszolgálat évről évre megrendezi ezt a jótékonysági megmozdulást. Lényege, hogy bárki adhat ajándékot a nehéz sorsú gyermekeknek országszerte. Mindössze egy cipősdobozra, néhány apróságra, és sok-sok szeretetre van szüksége hozzá. Ha részt szeretnétek venni a gyermekek megajándékozásában, akkor következő a dolgotok. Találjátok ki, milyen korú gyereknek szánjátok, fiúnak vagy lánynak, és hogy mit tesztek bele. A weboldalon bőven találtok információt, és rengeteg tippet, ha nincs ötletetek egyelőre. Ha kész, csomagoljátok be szépen a dobozt, és ragasszátok le jól, nehogy szétessen szállítás közben. A végén írjátok rá jól látható helyre, hogy kit szeretnétek meglepni vele (pl.: „fiú,8”, „lány, 12”). December 18-ig tudtok csomagokat fogadni, hiszen karácsonyig minden kisgyermeknek el kell juttatni az ajándékát.

További információ: ciposdoboz.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!