Így adhatod le az ünnepek alatt felszaladt kilókat - Csak néhány dolgot kell betartanod

Nem mindenkinek sikerül ellenállnia karácsonykor a rengeteg finomságnak, ennek azonban megvan a böjtje, észrevétlenül szaladhatnak ránk a plusz kilók. Cikkünkből megtudhatod, hogyan teheted jóvá az ünnepi habzsolást. Ha betartod ezt a néhány apróságot, hamar belebújhatsz újra a legszűkebb farmerodba!

Ebédre féladag köret

Ha úgy érzed, az ünnepek alatt nem sikerült eléggé visszafognod magad és a mérleg is azt mutatja, hogy gazdagodtál néhány nem vágyott kilóval, csökkentsd felére az ebédre elfogyasztott köretet. Rizsből, sült krumpliból és tésztából amúgy sem jó sokat enni, ezért igyekezz kerülni ezeket az ételeket.

Sétálj 20 perccel többet este a kutyával

Nem elég az étkezésekkor odafigyelni, szervezetünk akkor tudja igazán jól lebontani a rajtunk felhalmozódott zsírpárnákat, ha kellően átmozgatjuk. Most nem a kimerítő edzésekre kell gondolni, csak egy hosszabb sétára munka után a kutyával. Hidd el, már ez is sokat segíthet a kilókkal szembeni küzdelemben.

Le az irodai nasikkal

A fogyókúra legnagyobb ellensége a nassolás, ezért ha szeretnénk leadni a súlyunkból, száműzzük az íróasztalunk fiókjából a kekszet, csokit és hasonlókat. Eszegess helyette friss gyümölcsöt, vagy igyál egy nagy pohár vizet, ha napközben tör rád az éhség.

Lapozz a további tippekért!

Fotó: leadingwomenuk.com

Oldalak

  • 1
  • 2