Christmas

Csodás, mégis egyszerű frizurák, amikkel hódítani fogsz az ünnepekkor

A karácsonyi- vagy szilveszteri partik, a baráti, családi vacsorák a téli szezon legjobb eseményei, de igen nagy fejtörést is okozhatnak – a leggyakoribb dilemmák ilyenkor a „Mit viseljek?”, „Milyen sminkem legyen?” és a „Mit kezdjek a hajammal?” típusú költői kérdések, amelyekhez nehéz inspirációt szerezni. Cikkünkben most összeszedtünk néhány hajviseletet, amelyekből te is ihletet meríthetsz, ha nagy gondban vagy – egy biztos, ezekkel a frizurákkal ragyogni fogsz és te leszel az este fénypontja!

Gyöngyös fejpánt

Mindegy, hogy hosszú vagy rövid hajad van, ha nincs kedved bonyolult hajkoronát készíteni, akkor bevethetsz egy csodás hajdíszt is, mint például ez itt, amivel pillanatok alatt ünnepi lesz a megjelenésed. Ha igazán bájos megjelnést szeretnél, hajvasalóval, vagy kúpvassal laza hullámokat is készíthetsz, amit hajlakkal még tartósabbá tehetsz.

Félig feltűzött haj

Ebben a frizurában az a legjobb, hogy gyakorlatilag mindenkinek jól áll, és nem tart túl sokáig az elkészítése, mégis látványosabb a változás egy sima copfhoz vagy leengedett hajhoz képest. Csak fogd fel a hajad a fejtetőre, hullámaid pedig fésüld át hajhabbal. Ha egyébként is döntésképtelen vagy, hogy feltűzd-e hajad vagy sem, mindenképp ez lesz a te frizurád.

Klasszikus laza konty

Felejtsd el a lesimított, szorosan hátrafogott balerina stílusú kontyot, amelyből egy hajszál sem állhat ki – az ünnepekkor vedd lazábbra a frizurád, és próbáld ki a kissé „direkt” rendezetlen hatást keltő kontyot. Elkészítéséhez használj textúrát adó formázó sprayt, hogy hajadnak volumene, tartása legyen, másra viszont egy hajgumin kívül nem lesz szükséged.

Menj biztosra!

Ünnepi frizura, ami kitart az alkalom végéig? Legyen hosszú családi karácsony vagy áttáncolt szilveszteri buli, a Wellaflexre számíthatsz! Válassz a Wellaflex hajformázó család lakkjai és hajhabjai közül hajformázási célod és hajad igényei szerint!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Christmas
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.