Egyszerű smink karácsony másnapjára

Karácsony másnapján még meglátogattok pár távoli rokont? Este a barátoknál lesz egy kis összejövetel? Íme egy egyszerű és könnyű smink, ami mégis feltűnő és sikkes!

Ünnepi smink

Első lépésként jöhet egy hidratáló vagy primer, majd a korrektorral tüntessük el a bőrhibákat és a szem alatti karikákat. Ezután jöhet a BB-krém vagy az alapozó és egy kevés bronzosító, illetve pirosító. A szemöldök íveinek megformázása után a szemek jönnek, ahol világos és csillogó hatású szemhéjpúdereket használjuk és feketével körvonalazzuk a pillák ívét, majd spirálozzunk és zárásul jöhet egy kis csillámos púder. Az ütős és klasszikus hatás érdekében a smink utolsó lépéseként vigyünk fel egy feltűnő, de kifinomult színű rúzst, szájfényt vagy ajaktintát.

Következzen a videó:

Fotó: moviestarmakeover.com

Oldalak

Sztárok
Varga Miklós fia, Szabolcs szerelmes, ám nincsenek könnyű helyzetben barátnőjével, aki jelenleg egy óceánjáró hajón dolgozik táncosként – árulta el az ifjú énekes a Duna műsorában.
Sztárok
13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít...
Sztárok
Egy királyi szakértő azt állítja, nem valószínű, hogy Vilmos és Harry valaha is kibékülnek egymással, a trónörökösnek ugyanis mélyebbek a sebei, mint azt bárki is gondolná.