Az 5 legromantikusabb karácsonyi film - Ezeket nézd az ünnepek alatt

Az ünnepek alatt még romantikusabb állapotba kerülünk, mint előtte, ezért összeválogattunk 5 olyan jolly joker filmet, amik nem csak az érzelmeket mozgatják meg, de a karácsonyi hangulatunkat is erősítik.

Szerelmünk lapjai

Az igazi romantikus film; talán nincs is olyan, aki ne könnyezte volna már meg ezt a rövidkének egyáltalán nem mondható filmet. A megnézéséhez néhány dolgot ne felejtsünk el bekészíteni: egy kis nassolnivalót, némi teát vagy forró csokit és persze egy csomag zsebkendőt - garantáltan szükség lesz rájuk.

Igazából szerelem

Ebben a filmben minden megvan, amit egy romantikus filmtől elvárhatunk. Van benne humor, néhány könnyfakasztó jelent és ráadásul biztosan mindenkinek megvan a kedvenc párosa a filmből, akinek minden egyes alkalommal drukkol, még akkor is, ha már ezerszer látta az Igazából szerelmet.

Bridget Jones

Szinte minden karácsonykor leadják a tévében, és bár már néha azt érezzük, hogy lerágott csont a súlyproblémákkal küzdő Bridget történetét újra és újra megnézni, tagadhatatlanul van abban valami vicces romantika, ahogy a végén főhősünk bugyiban és kardigánban rohan Mark után. Valahogy ez az a jelenet, ami biztosan mindenki fejében megmaradt a filmből és már ezért is érdemes újra levennünk a DVD-t a polcról.

Videók: YouTube.com

Oldalak

Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!