Tudd meg, mitől szexi egy nő a férfiak szemében!

Mi, nők általában a közhiedelemmel ellentétben, nem a férfiaknak akarunk tetszeni. Leginkább az hajt minket, hogy elégedettek legyünk magunkkal. Néha azonban felmerül bennünk a kérdés: Vajon mitől találnak a férfiak szexinek egy nőt? Most kiderül az igazság: a szexisség nem is a csinos ruhákon, a hibátlan sminken és a tökéletes frizurán múlik.

Nem csak a külső számít!

Nagyon sok nő hiszi, hogy a férfiaknak csakis a külsőségek számítanak. Ez azonban egyáltalán nem így van. Persze nem árt azért, ha odafigyelünk öltözködésünkre, és az ápoltság is nagyon fontos. A férfiak nagy része először a nő arcát nézi meg, majd pedig az alakját. Tudományos felmérések szerint a szimmetrikus arc és a csillogó haj a legmegnyerőbb, de ahogy a mondás tartja: „A külső megfog, a belső megtart”.

Önbizalom

A szexisség nagy része azonban a viselkedésből származik. Sok mindent elárul egy nőről az, ahogyan áll, ahogy beszél, és ahogy viszonyul másokhoz. Elégedettnek kell lennünk magunkkal és el kell ismernünk saját magunknak, hogy csinosak és vonzóak vagyunk. Mert ha mi sem hisszük el magunkról, akkor más miért tenné?

Életöröm

Nem az a lényeg, hogy mindig tökéletesen nézzünk ki, és arra figyeljünk, nehogy megizzadjon a hajunk tánc közben. Egy férfinak sokkal többet számít az, ha élvezzük az életet, energikusak és elsősorban mosolygósak vagyunk.
Ne tartsuk távol magunkat az élvezetektől: együnk, ha meghívnak minket, és ne azon aggódjunk, hogy éppen most tesszük tönkre a fogyókúránkat, énekeljünk a koncerteken, ha úgy tartja kedvünk! Sokkal vonzóbbak leszünk így, mintha egy hűvös, ámde tökéletes nő érzetét keltjük.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!