Mind működik: 8 hatékony tipp, hogy erősebbé tedd a párkapcsolatodat

Párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra tudja, hogyan lehet még erősebbé tenni egy kapcsolatot.

Kicsi, de óriási dolgok a kapcsolat erősítésére

Örülnél, ha minél jobban érezné magát melletted és bárhol is van, rohanna hozzád? Kicsi változtatásokkal alakítsd olyanná a kapcsolatodat, hogy azt érezhesse, megérkezett, a legjobb helyen van!

1. Mondd el, mit szeretsz benne!

Neki is fontos, hogy milyennek látod. Nem látja magát a te szemeddel, de biztosan kíváncsi rá, hogy te mit látsz, ha rá nézel. Mondd el neki, hogy még személyesebb legyen a kapcsolatotok! Hadd kötődjön igazán hozzád, a te érzéseidhez! Írj le minden apró részletet! Meg is kérdezheted, ő hogyan lát téged, hogy érezze, fontos a véleménye és persze a kötelék erről az oldalról is erősödik.

2. Mondd el, minek örülnél!

Ne kínozd azzal, hogy neki kelljen a számtalan lehetőség közül választania! Ha szeretnél valamit, add a tudtára! Neki is jobb, ha könnyebben sikerül a kedvedre tennie. Beszélgetnél, sétálnál, buliznál vele? Több esne jól az ölelésből vagy a dicséretből? Csodává tenné az életed egy kávéval az ágyban? A virágnak vagy a finom falatoknak örülsz igazán? Jól jönne, ha segítene a rendrakásban vagy megtervezné az utazást? Honnan tudhatná a választ nélküled?

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!