Gyász - Elhunyt a fiatal magyar pornószínésznő

Az ismert felnőtt filmes súlyos beteg volt.

Elhunyt az egykori pornósztár, Tera Bond

Mindössze 38 évesen érte a halál az egyik legismertebb és legsikeresebb magyar felnőtt filmes színésznőt, Derzsi Anitát, művésznevén Tera Bondot. A szomorú hírt A Kéjkirálynő című blogon jelentette be barátnője, akivel együtt működtették az oldalt. Az egykori felnőtt filmes súlyos beteg volt, nem tudtak segíteni rajta.

"Mély fájdalommal tudatom, hogy Derzsi Anita barátom és szerzőtársam, súlyos betegségben, tragikusan fiatalon elhunyt. Anita azt szerette, ha mások mindig vidámnak látják, és mások is vidámak a környezetében. Élvezte az életet, és az utolsó héten is a jövőjét tervezte. Az alábbiakban a "Kéjkirálynő" két utolsó általam lejegyzett titkát közlöm, a blog a továbbiakban nem frissül" - olvasható az oldalon a bejelentés, amelyhez csatolták Anita két utolsó titkát képi formában.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!