Szűz csillagjegyű a szerelmed? 8 dolog, amin akár a kapcsolatotok is múlhat

Nem elég tisztában lenni azzal, mi a párod horoszkópja, érdemes minél többet megtudni arról is, milyen tulajdonságokkal "ruházta" őt fel a csillagjegye. A kapcsolat sikere is múlhat azon, mennyire ismered őt! Elmondjuk, mi az a 8 dolog, amire oda kell figyelned akkor, ha a választottad Szűz csillagjegyű!

1. Robban, majd lenyugszik

A Szűz csillagjegyű férfi hajlamos visszafogni az érzéseit, hiszen tudja, hogy nagyon emocionális személyiség, és mindent képes túlreagálni. A ki nem mondott sérelmek, fájdalmak, tapasztalatok az okai annak, hogy egy idő akkorát robban, hogy beleremegsz. Adj neki egy kis időt és helyet, lehetőséget arra, hogy „kitombolja” magát: ha kiadott magából mindent, lenyugszik. És hálás lesz neked azért, amiért mellette álltál.

2. Az őszinteség mindennél fontosabb számára

Utálja azt, ha nem játszol nyílt lapokkal, és csak kerülgeted a forró kását – egyszerűen az őrületbe tudod kergetni ezzel! A füllentések, a játszmázások, a háttérből való irányítás helyett sokkal többre becsüli azt, amikor elé állsz, és a szemébe mondod, mi a helyzet. A nyitott, őszinte kommunikáció a kulcs, de vigyázz – érzékeny teremtés, úgyhogy csak ésszel!

3. Szereti a rendet

Ha a választottad horoszkópja Szűz, akkor eszedbe ne jusson a széthagyni a holmidat vagy mosatlannal teletömni a mosogatót, mert kivívod magad ellen a haragját. Nem az a típusú ember, aki a káoszban is képes funkcionálni! Tévedés ne essék, nem kell tisztaságmániássá válnod, de nem árt, ha karban tartod önmagad és a környezeted.

Fotó: huffngtonpost.com

Oldalak