Sztárok, akiknek kiszivárgott a szexvideója

Egy ilyen botrány tönkreteheti egy híresség karrierjét, de el is indíthatja azt.

Vad sztorik

Az emberek szexelnek – ezt mindenki tudja. Az emberek néha szeretik filmre venni a legintimebb pillanataikat is – ilyesmiről is hallottunk már. Még egy közismert állítás, hogy a sztárok is csak emberek, vagyis az előző megállapítások ugyanúgy igazak rájuk is. Csakhogy az ő esetükben a házi szexvideók készítése sokkal súlyosabb következményekkel járhat, főleg ha a felvétel a nyilvánosság elé kerül, a résztvevők beleegyezése nélkül. Néhány ilyen kiszivárgott szexvideó mögött egész meredek sztorik állnak, cikkünkben ezeket gyűjtöttük össze.

Lapozd fel a galériát a részletekért!

Pamela Anderson leghíresebb szexvideója egykori férjével, Tommy Lee-vel készült a nászútjukon, azonban a színésznő készített egy felvételt az ex-barátjával, Bret Michaels-szel is ugyanabban az évben. A The Poison zenekar tagja 1998-ban mindent megtett, hogy a videót leszedje az internetről, nagyjából százezer dollárt rá is költött a dologra, és a legjobban azon volt kiakadva, hogy partnere egyáltalán nem foglalkozott az üggyel, a kisujját sem mozdította meg azért, hogy a videó eltűnjön a világhálóról. A férfi állítása szerint az eredeti videó az ő birtokában van, így nem is sejti, hogy az hogyan kerülhetett illetéktelen kezekbe.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.