Ezt mondják el rólad a szexuális álmaid

Megfejtették, mit jelentenek pontosan.

Mit jelentenek a szexuális álmok?

Általában nem kell túlmagyarázni a szexuális álmokat, a legtöbbször azért jönnek, mert valakibe beleszerettünk, valakire rákattantunk. Vannak azonban olyan esetek, amikor mélyebb jelentésük van. Az amerikai Cosmopolitan Lauri Loewenberg pszichológus segítségét kérte az álomfejtésben. Íme, a végeredmény:

1. Szex az első szerelmeddel

Az egyik leggyakoribb szexuális álom, amikor az első szerelmeddel szeretkezel. Nem kell aggódni, ez nem azt jelenti, hogy titkon még mindig érte epekedsz. Szóval ne dobd a jelenlegi pasidat miatta! Ha már nagyon régen szakítottatok, akkor a pszichológus szerint nem az exről szól egy ilyen álom. Senkinek nem kell magyarázni, hogy az ember élete során akkor a legenergikusabb, akkor érzi igazán, hogy él, akkor tapasztalja meg a mindent elemésztő szenvedélyt, amikor először szerelmes. A pszichológus ezért azt mondja, valószínűleg azért álmodunk ezzel a férfival, mert a jelenlegi életünk, a jelenlegi párkapcsolatunk nem elég izgalmas, hiányzik belőle a pezsgés. Szóval ezen érdemes elgondolkodni és tenni valamit, hogy újra feltámadjon bennetek a tűz.

2. Szenvedélyes szex az arctalan férfival

A második leggyakoribb szexuális álom, amikor egy arctalan, ismeretlen férfival szexelsz. Ez nem azt jelenti, hogy vár rád valahol valaki, akit még nem ismersz. Egy ilyen álom nem szól másról, csak rólad. A titokzatos szerető a személyiséged egy olyan oldalát szimbolizálja, amit még nem ismersz eléggé, de szeretnéd kiaknázni. Sok esetben jelentheti azt, hogy több magabiztosságra, határozottságra vágysz a hétköznapokban.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!