Szexfilmmel kezdték, világsztárok lettek

Sok sztár kényszerült levetkőzni a kamerák előtt, hogy az lehessen ma, akit az egész világ ismer. Az örök akcióhős Sylvester Stallone is szerepelt felnőttfilmben, de sok más, ma jól ismert híresség is.

A „Parti Kittynél és Studnál” című pornófilmről van szó, ami kőkemény orgia, és amiért mindössze kétszáz dollárt kapott. Erről Playboynak adott interjúban vallott évekkel később. Sly igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy bekerüljön a hollywoodi körforgásba, és pénzt szerezzen a Rocky-ra, amelynek a forgatókönyve akkor, 1970-ben már készen állt. Ezt a Bryantson Releasing produkciós cég vezetője mesélte el, aki 2007-ben újra elővette az elhíresült pornófilmet, és egy országos mozihálózaton belül vetíteni kezdte. Ez persze szúrta a sztár szemét és felvásárolta a jogokat, majd újra vágatta (nemi szervek és közösülések nélkül), és az Olasz csődör címet kapta az újra szabott remekműve.

Mások is hasonlóan jutottak pénzhez, mielőtt ismertek lettek volna. Ide tartozik a hétszeres Mr. Olimpiának választott, Arnold Schwarzenegger, aki szintén pornóval kezdte pályafutását, amikor is az Államokba érkezett. Azonban miután Kalifornia kormányzója lett, eltűnt minden erre vonatkozó információ.
Az ifjabb Brinkmann dokiként ismert, Klinika című sorozat férfi színésze, Sascha Hehn is megfordult a felnőtt filmek iparában. De ő már nem állt meg egy filmnél, hisz négyben is szerepelt.

Akadt, aki nem volt válogatós, mint például a sármos ausztrál színész Hugh Jackman, aki - bár ezt sokan cáfolják - a melegpornót választotta. Utólag lehet, nem is véletlen, mivel napvilágra kerültek olyan képek, amin egy férfival kézen fogva sétál a tengerparton.

Szintén meglepetést okozhat, hogy a hongkongi születésű Jacky Chan is forgatott nincstelensége miatt ilyen jellegű filmet, és nem hagyhatom ki a sorból David Duchovnyt, az X-akták sztárját sem, hisz neki is volt lehetősége megmutatni a férfiasságát a kamerák előtt.

Viszont nem csak a férfiak tették közszemlére bájaikat, hanem a hölgyek is, mint például Madonna, aki táncosnak készült és a tánctanára javaslatára hallgatva utazott Bay Cityből New Yorkba. Mindössze 35 dollárral a zsebében érkezett a megapoliszba. Különböző állásaiból viszont nem igazán boldogult, így örült, mikor meglátta Martin Schreiber hirdetését, hiszen pár ruhadarab ledobása fejében és egy kis pózolásért 30 dollárt kapott. A képek jogait később a Playboy vette meg, és a neves férfiújság '85-ös számában szerepeltek.
Egy Hollywoodi partin figyelt fel egy fotós Cameron Diazra, akinek azt javasolták akkor, hogy keresse fel az Elite Modellügynökséget. Az alig 16 éves lány nekivágott a nagyvilágnak, és ez alatt az 5 év alatt sajnálatos módon megismerte a drogokat is. Mivel ezekhez azonban pénzre is szüksége volt, kénytelen volt elvállalni egy erotikus fotósorozat elkészítését. A képeken félmeztelen, bőrszerkóban egy láncra vert férfit rángat korbáccsal a kezében. Később mikor már ő is az ismert színészek világába került, a kép készítője el akarta adni azokat neki. Viszont a szőke szépség nem volt hajlandó fizetni a saját meztelen képeiért. A férfi ezek után egy európai reklám ügynökségnek akarta eladni, de Diaz kisasszony beperelte, és meg is nyerte azt.
Lady Gaga maga vallott múltjáról. A popsztár saját bevallása szerint táncosnőként egy bárban kereste a kenyerét. Gaga a következőt nyilatkozta az egyik magazinnak: "Amikor 18 éves voltam, sztriptízbárokban dolgoztam. Elég vad műsort adtam elő. Fekete bőrszerelés volt rajtam, és a Black Sabbath, a Guns N' Roses és a Faith No More számaira táncoltam. Sokan jöttek el megnézni. Hajlakkot gyújtottam meg, őrült módjára táncoltam. Imádom a meztelen emberi testet".

A Született feleségek sztárja Tari Hatcher is azt nyilatkozta, hogy szerepelt már felnőttfilmekben mielőtt megkapta volna a sorozat szerepeit.

Nyilván sokan vannak, akik hasonló dolgokkal kezdték pályafutásukat és persze hazánk sztárjai között is akad, aki például egy go go bárban kezdte anno, és van sok más ember és köztük színészek, akik e nélkül is befutott sztárokká lettek.

Oldalak

Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!