Bed&Love

Mindig csak pár másodpercig tart az orgazmusod? Ezzel az egyszerű trükkel akár fél percig is élvezhetsz, és a pasid is imádni fogja!

Ha te is még több élvezetet akarsz a hálószobában, akkor jó helyen jársz: cikkünkben most eláruljuk, hogyan tarthat extrém sokáig az orgazmusod!

A női orgazmus

Sok nő nincs tisztában vele, de orgazmusaink akár húsz másodpercig is eltarthatnak, míg a férfiaké alig tart tovább, mint három másodperc. Ezenkívül arra is képesek vagyunk, hogy egyetlen menet alatt többször is elélvezzünk. Amikor pedig egy nő szexuálisan elégedett és kielégített, fantasztikusan érzi magát. Szakértők szerint a tökéletes állapot eléréséhez a nőknek legalább heti három orgazmusra van szükségük, aminek számos előnye is van: stresszoldó hatással rendelkezik, és természetes fájdalomcsillapítóként is funkcionálhat. Azonban míg a férfiak szinte mindig elélveznek, a nőknek ez nem sikerül minden alkalommal – ha pedig mégis, csak rövid ideig tart. A következő oldalon azonban megosztjuk a szakértők tippjeit arra vonatkozóan, hogy hogyan teheted tartósabbá és intenzívebbé orgazmusodat.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Bed&Love