Miley Cyrus mindenre nyitott, ami legális - Pikáns részletek a sztárok hálószobájából

Öt alkalom, amikor sztárok vallottak hálószobatitkaikról - szaftos részletek derültek ki a celebek szexuális életéről.

A színfalak mögött

Akárcsak a civil emberek, a sztárok is féltve őrzik legintimebb titkaikat és ez alól szexuális életük sem kivétel. Vannak azonban alkalmak, amikor egy interjú erejéig mégis betekintést engednek hálószobatitkaikba.

Összegyűjtöttünk öt alkalmat, amikor hírességek kendőzetlen őszinteséggel beszéltek arról, mit szeretnek a szexben vagy, hogy éppen milyen jó vagy rossz tapasztalatot őriznek a múltból.

Kíváncsi vagy a celebek legforróbb hálószobatitkaira? Kattints galériánkra.

Bár az ikonikus Brangelina párosnak már jó ideje búcsút intettünk, Angelina Jolie egy korábbi interjúban nem szégyenlősködött Brad Pitt-tel való szexuális életét illetően. Jolie még Brad Pitt-tel közös ikreivel várandósan úgy nyilatkozott, hogy a terhesség igazán kreatívvá tette őt és ex-párját a hálószobában - szerinte az áldott állapot - minden szépségével és nehézségével együtt - igazán jót tesz a házaséletnek.
Kattints a további képekért!

Forrás: cosmopolitan.com
Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.