Nem veled van a baj: valójában ezért nem akar veled szexelni a pasid

Sok nő rosszul érzi, és hibáztatja magát, amennyiben egy férfi visszautasítja az ágyban. Nem érdemes magunkat ostorozni, hiszen számos (rajtunk kívülálló) ok állhat a háttérben.

Van, hogy a férfi nem akarja

A férfiaknak is megvannak a maguk "fejfájós" kifogásai azokra az esetekre, amikor éppen nem érzik úgy, hogy jól esne számukra a szeretkezés. A közbeszéd gyakran egy fáradhatatlan szexgépként jellemzi a férfiakat, ugyanakkor a modern világ hatásai már cseppet sem afelé az irányba terelik az érdeklődésüket, hogy minden áron a szex körül forogjanak a gondolataik - írja a kanadai Best Health magazin szakértője cikkében, amely mindent felfed a férfiak szexuális érdeklődésének hiányáról.

A publikáció szerint hat fő oka lehet annak, ha egy pasi nem akar lefeküdni a barátnőjével, de ezek jellemzően nem az aktuális hölgy ellen irányulnak.

szex hiánya szerelem aktus

Lapozz, mutatjuk sorban az okokat!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.