Szerető-státusz - A veszélyekkel teli élvezet

A szerető szó hallatán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze, hiszen ez a kifejezés általában egy olyan harmadikat rejt, aki tönkreteszi a kapcsolatokat, és elcsábítja a férfit, vagy néha a nőt. De abba ritkán gondolunk bele, hogy mit érezhet egy szerető. Egy olyan ember, aki tudja, hogy csak szexre kell a másiknak, és ő is csak arra használhatja a férfit. Most egy kicsit átgondoljuk, milyen is lenne szeretőnek lenni.

Miért tart valaki szeretőt?

Mit is takar, ha valaki szerető? Ezt általában mindenki tudja. Titkos kapcsolatot, lopott perceket, és sok-sok hazugságot. Van, hogy két független ember dönt amellett, hogy csak szeretők lesznek, de a legtöbb esetben sajnos a szerető egy komoly kapcsolatba lép be nem kívánt harmadikként. És mégis miért? Hosszú párkapcsolatokban leginkább azért, mert az unalmassá vált hétköznapokat és persze a szintén nem túl izgalmas, ritkuló szexuális életet akarják feldobni. A feleséget vagy férjet még szeretik, esetleg megszokásból nem akarják elhagyni, ezért inkább egy titkos viszonyt kezdenek. Arra sokszor nem is gondolva, hogy ezzel milyen fájdalmat okoznak majd párjuknak, ha kiderül.

Státusz: szerető

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
És miért lesz valaki szerető? Van olyan, aki külön élvezi ezt a szerepet. Nem kell elköteleződni, és nem kell hűségesnek lenni. Csak néha találkozik a férfival, és együtt töltenek néhány vad órát, és ennél nincs is többre szüksége. Ezenkívül pedig legtöbbször a pasik a szeretőjüket tenyerükön hordozzák, mindent megadnak neki, amit szeretne. Sokkal többet, mint feleségüknek. Ezt egy nő természetesen élvezi, és sokszor nem is gondol arra, hogy milyen veszélyeket rejteget egy ilyen kapcsolat.

Veszélyek

Szeretőnek lenni nem is olyan egyszerű dolog, mint azt gondoljuk. Könnyen megeshet ugyanis, hogy az egyik fél többet kezd érezni a másik iránt, és ez bonyodalmakat hoz magával. A legrosszabb, ha a szerető érzelmei változnak meg, hiszen nagyon kevés az esély arra, hogy a pasi otthagyja majd a családját, és komoly kapcsolatba lép az eddig még alkalmi partnerként számon tartott nővel. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire tud megbirkózni majd azzal a tudattal, hogy miatta mehet tönkre egy kapcsolat.
A lebukás veszélye is fenyeget ilyenkor minket, hiszen senki sem szeretne egy feleséget magára haragítani.

Megoldások

A legfontosabb, hogy át kell gondolni minden eshetőséget, mielőtt egy ilyen kapcsolatba lépnénk. Meg kell fontolnunk, hogy képesek leszünk-e végig érzelmek nélkül lenni a pasival, elég erősek vagyunk-e ehhez. Másrészt pedig azt is figyelembe kell vennünk, hogy mit akarunk. Tényleg ezt? Tényleg csak harmadikak akarunk lenni? Ha minden kérdésre igen a válasz, csak akkor vágjunk bele egy ilyenbe. Arra is figyeljünk, hogy ne tartson sokáig ez a viszony, hiszen akkor könnyebben megeshet, hogy mélyebb érzelmeket kezdünk majd táplálni a férfi iránt, főleg ha szexuális téren is teljesen passzolunk. A lényeg, hogy addig vállaljuk csak, amíg élvezzük, és ne legyünk örök szeretők, mert egy nőnek igazi kapcsolatra is szüksége van.

A megcsalás legfőbb okai

Oldalak

Szólj hozzá Te is!