Romantikus randihelyszínek

Mi számít manapság jó randizós helynek? Hol ismerhetünk meg olyasvalakit, aki nemcsak egyéjszakás kalandra hajt?Mi számít manapság jó randizós helynek? Hol ismerhetünk meg olyasvalakit, aki nemcsak egyéjszakás kalandra hajt?


Pörgesd fel!
Ismerkedni sosem egyszerű, főleg a gátlásosabbaknak. Beszélgetést kezdeményezni, közös témát, érdeklődést találni vagy elkerülni azt a bizonyos kínos csöndet.

Egy másik ember megismerése mindig új izgalmakat rejt. De a szokásos egy ital és séta, majd közben kérdések áradata már unalmassá vált. Hogyan dobhatnánk fel mindezt, megszabadulva a monotonitástól? Kezdetnek talán módosíthatnánk a helyszínen és megspékelhetnénk a beszélgetéseket.

A már robotszerű ismerkedési szokásainkat akár érdekesebbé is tehetjük. Nem kell feltétlen a kérdezz-felelek fajta ismerkedési módszerhez ragaszkodni. Íme, pár trükk és hely, amivel izgalmasabbá varázsolhatjuk az ismerkedést:

 

Bowling
Két gurítás között kellemes csevejt folytathatunk ellenfelünkkel. Amíg nem fogyunk ki a sörből, garantáltan a témákból sem fogunk.

 

Frizbizés a parkban
Nemcsak megmozgat, de izgalmas is lehet, ha kissé megspékeljük. A dobó kérdez, a kapó felel. Itt nem feltétlen kell ragaszkodni a „Mi a hobbid?”, „Kedvenc ételed, italod, színed?” és hasonló unalmas kérdésekhez. Nem ezek alapján ismerünk meg valakit. Legyünk bátrak és kreatívak. Kérdezzünk olyasmit, amire őszintén kíváncsiak vagyunk. Például szellemes és nem megszokott kérdéseket is feltehetünk: "Mi akartál lenni gyermekkorodban?" Nemcsak belsőséges hangulatot teremt, de betekintést is nyújt a másik énjébe.

 

Együtt főzés
Kis hazánkban is kezd egyre divatosabbá válni az ismerkedni vágyók körében a közös
főzőtanfolyam. Az összhangot biztosítva együttműködésre ösztönöz, s a küzdelem melyet a közösen alkotott étel reményében folytattunk, végül meghozza várt eredményét és kellemes vacsorával fejelhetjük meg az amúgy is izgalmas esténket.

 

Kirándulás-piknikkel
Reggeli, ebéd vagy vacsora - bármelyiket is választjuk, mindhárom igazán romantikus és kellemes. A természet lágy ölén, csodás parkban elfogyasztott étel igazán meghitt hangulatot varázsol. Akár közösen is elkészíthetjük az ételeket, ami fokozza az élményt.

 

Csónakázás a Városligetben
A régmúlt hangulatát idéző környezetben való csónakázás romantikus és káprázatos. A hely magáért beszél. Ha hirtelen nem találnánk a szavakat, akkor a történelem órákon tanultakat alkalmazva mesélhetünk izgalmas történeteket.

 

Autósmozi
Igazán egyedi és különleges. Vihettek saját ropogtatni valót, felettetek a csillagos ég. Romantikus és igazán nem hétköznapi. Ha rögtön nem akadna közös téma, az autósmozizás garantáltan meghozza a beszédkedvet és ha mást nem, a filmről mindenképp lesz mit beszélni.

Ha az első beszélgetés tartalmas és izgalmas volt és sikerült megtalálni a közös hangot, ne habozzunk megismételni. Legyünk kreatívak és spontának az ismerkedésnél. Nem mindig jó, ha ragaszkodunk a jól bevált módszerekhez. Újíts és tedd érdekesebbé! Ismerkedésre fel!

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!