A Playboy-villa titkai - A nyuszilányok kitálaltak Hugh Hefner őrült szabályairól

A cégmágnás egykori háremének tagjai kendőzetlenül meséltek arról, milyen volt az élet a villában.

Bizarr szabályok, féktelen bulik, őrült orgiák

Ha a szexnek létezett valaha fellegvára, az egyértelműen Los Angeles-ben volt. Hugh Hefner, a Playboy-magazin alapítója nem aprózta el üzleti vállalkozását: világszerte ismert férfimagazinját sikerre vitte és mellette megálmodott egy óriási méretű, buja luxusvillát, ahol a címlaplányokat háremszerűen tartotta maga körül. Számtalan barátnője és felesége hosszú éveken át éltek vele a pazar ingatlanban, ahol szinte minden nap exkluzív partikat tartottak és hetente kétszer orgiákkal színesítették a programot.

A csillogó luxuséletnek azonban ára volt, a legtöbb nyuszilány az évek alatt kiégett, alkohol-, drog és/vagy gyógyszerfüggők lettek. Ez a bizarr, zárt és elit világ hamar leforgácsolta a csinos - és a legtöbbször nem túl okos, érzelmileg bizonytalan - lányokat, akik olyan dolgokat is megtettek a Playboy-mogul kérésére vagy éppen a parti hevében, amire ma már nagyon nem büszkék.

A The Sun most összegyűjtötte az exnyuszilányok visszaemlékezéseit, akik kendőzetlenül vallottak Hollywood legeszevesztettebb partijairól.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!