Orgiák és vad partik - Szexbotrányok a sztárvilágban

A híres emberek nagyon sokszor túlzásba esnek: méregdrága, felesleges holmik, óriási luxusvillák, számunkra megfizethetetlen nyaralások, és persze a szex sem maradhat ki: hatalmas orgiák, botrányos kapcsolatok és házasságok. Most bemutatjuk a legnagyobb és legkülönösebb szexbotrányokat.

George Michael

A popsztárok bővelkednek szexbotrányokban. Köztük van George Mcihael is, aki sokáig titkolta nemi identitását, majd pedig 1998-ban elég furcsa és vicces körülmények között bukott le. Beverly Hills egyik parkjában meglátogatta a mellékhelyiséget, és az ott tartózkodó Marcelo Rodríguezt. Követte a férfit egy elhagyatott helyiségbe, majd „játszadozni” kezdtek. Kiderült azonban, hogy Rodríguez egy álruhás rendőr volt, aki bilincsbe verve vezette el a játszadozás után az énekest. George Michael ezért pénzbüntetést és közmunkát is kapott.

Mick Jagger

Mick Jagger exkedvese, Jerry Hall könyvében rengeteg intim és durva titkot elárult házasságáról és szexuális életükről. A könyvből kiderül, hogy nem elég, hogy a férfi állandóan csalta feleségét, és otthagyta a szülőszobán azért, hogy szeretőjéhez repüljön, hanem még szexorgiákra is kényszerítette a nőt. Házasságuk vad bulikból és éjszakákon át tartó orgiákból állt.

Hugh Hefner

Az biztos, hogy a legismertebb nőcsábász és orgiakedvelő sztár a Playboy magazin alapítója, Hugh Hefner. Hefner a 22 szobás Playboy Villában tartotta hatalmas, féktelen orgiáit és partijait, ahová sokszor sztárokat is meghívott. Itt hancúrozott egyszerre nyolc lánnyal Elvis Presley, és itt enyelgett egyszerre hat lánnya Leonardo DiCaprio, a legnagyobb kényeztetést azonban mindig a ház ura kapja. Hefner állítólag már több, mint ezer nővel feküdt le életében.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!