Bed&Love

"Nem találtam a vagináját" - Felnőtt filmes színésznők meséltek életük első forgatásáról

Bármilyen furcsa, a pornószínésznők is ismerik a lámpaláz fogalmát. Igaz, többségükre csupán egyetlen egyszer tört rá ez az érzés, méghozzá akkor, amikor először kellett a kamerák előtt szexelniük. Olvasd el, mit meséltek és nézd meg a videókat!

Ilyen az első nap a pornóiparban

Tényleg meglepő lehet, de a szexmunkások legalább annyira izgulnak az első napjuk előtt az új munkahelyen, mint a hétköznapi emberek. Többségük ilyenkor azon mereng, vajon mindent jól fog-e csinálni, közben pedig túlteng bennük a bizonyítási vágy. Az alábbi videóban ma már rutinos pornósztárokat kérdeztek arról, hogyan érezték magukat életük első forgatása előtt és közben.

"Az első jelenet előtt egy picit ideges voltam. Ennek az volt az oka, hogy akkor még nem volt túl jó az angolom. Hamar belejöttem és jó móka volt, tudjátok, szex közben nem kell sokat beszélni" - mesélte egyikük.

"Nagyon vicces volt, mert volt ott egy másik lány is. Egyszerűen nem találtam a vagináját, nem találtam meg a lyukat" - mondta kuncogva egy másik.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.