Nem ő az igazi! Ebből az 5 jelből tudhatod

Éppen szakítás után vagy? Esetleg úgy érzed, hogy menthetetlen az a párkapcsolat, amiben benne vagy? Teljesen normális, ha azon rágódsz, hogy "mi van, ha ő volt az igazi?", de ne felejtsd el, valószínűleg nem véletlen, hogy idáig jutottatok. Ha úgy érzed mindent megtettél a kapcsolatért, de mégsem javult a helyzet, akkor nagy valószínűséggel nem egymásnak lettetek teremtve. Íme 5 jel, amiből tudhatod, hogy nem ő az igazi.

Eltávolodtatok egymástól

Egy bizonyos szintig egészséges a hosszú távú kapcsolatokban, hogy a felek az idő múlásával már nem érzik ugyanazt a lángolást, viszont van egy szint, amikor már mindketten érzitek, hogy baj van. Nincs kedvetek találkozni, alig értek egymáshoz, arról nem is beszélve, hogy a szexhez sincsen kedvetek. Ha nem érzitek jól magatokat egymás társaságában, az már régen rossz és van, hogy az sem segít, ha megpróbáljátok érdekes programokkal feldobni a hétköznapokat.

Minden apróság miatt veszekedtek

Itt is érvényes, hogy egy kapcsolatban szükség van veszekedésekre, de ha már azon is összekaptok, hogy valaki égve hagyta a fürdőszobalámpát és emiatt vérre menő vitába kezdtek... Mindketten kifogytatok a türelemből és egyszerűen nem tudjátok tolerálni a másikban azokat az apró hibákat, amiket a kapcsolatotok elején még édesnek találtatok egymásban. Annyira frusztráltak vagytok, hogy már nem tudtok normálisan kommunikálni és minden beszélgetésre irányuló próbálkozásotok veszekedésbe fullad.

Fotó: mittcares.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!