Drámai vagy inkább játékos? Ilyen vagy a szexben a csillagjegyed szerint

Horoszkópod árulkodik arról, hogyan viselkedsz a szexben. Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint.

Kos

A Kos kerüli a bonyodalmakat a szexben, fontos számára, hogy minél egyszerűbb és lényegretörőbb legyen az együttlét során. Néha azonban elragadja a hév és fékezhetetlen szenvedélyével mindig kellemes meglepetést okoz partnerének.

Bika

A Bika élvezi, ha a szexben ő az irányított fél. Boldogan rábízza magát partnerére és nincsenek ellenére az olyan játékok, mint a kikötözés vagy a szembekötés.

A Bika élvezi, ha a szexben ő az alárendelt fél - a kikötözés sincs ellenére

Ikrek

Társalgós, beszélgetős énjét az Ikrek a szexbe is szívesen beleviszi - ritkán marad csendben az ágyban. Előszeretettel használ mocskos szavakat, illetve küld pikáns üzeneteket partnerének az együttlétet megelőzően.

Rák

Igazi víz jegyként a Rák különösen élvezi a zuhanyzós szexet, de tengerben, tóban, medencében, jacuzziban is szívesen romantikázik partnerével - vizes közegben tudja igazán megélni saját szexualitását.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.